Gør et scoop – tjek mobilpriser før du køber

mobilpriser

Dette år, 2019, ser ud til at blive et meget spændende år, når det kommer til nye mobiler. Vi venter alle spændte på at høre nærmere fra bl.a. Apple og Samsung, for at se hvad vi kan forvente os af de nye iPhones og Galaxy’s. Én ting er i hvert fald helt sikkert, og det er at de bliver et hit lige meget hvad. Den anden ting som også er sikkert, er at de ikke bliver billige. Trenden de sidste mange år, når der kommer nye modeller har også været et lille hak op i prisen hver gang, så det ville være fjollet at forvente andet denne gang. Når nu priserne er blevet så høje for en ny mobiltelefon, så kan det altså godt betale sig at gøre sin research selv, og finde ud af hvor man egentlig finder de bedste priser. Du finder ofte de bedste priser ved at sammenligne mobilpriser.

Hvad skal man også holde øje med?

Når nu der kommer nye telefoner hele tiden, så kan det være svært at vide, hvad man egentlig skal kigge efter. Mange sidder og kigger på specifikationerne, og ofte ender man bare med at kigge på kameraet og størrelsen. Der er dog mange andre ting, som man bør holde øje med, hvis man vil sikre sig, at ens nye telefon kan de ting man forventer.

Her er en lille liste over vigtige punkter, som man bør tjekke ud:

  • Batteritid. Dette er nok den du vil komme til at lægge mest mærke til. En telefon med et dårligt batteri, bliver hurtigt forældet. Hvor mange gange har du ikke oplevet at din smartphone ikke en gang kan holde batteri i én hel dag?
  • CPU. Hvis din smartphones processor ikke er up-to-date, så kommer du til at opleve problemer. Jo flere cores din processor har, jo flere opgaver kan din telefon klare. Det er egentlig ganske simpelt. Sørg for at holde øje med processoren i din nye telefon, hvis du vil gøre et godt køb.
  • Ram. Lige som med CPU, så er RAM meget afgørende når det kommer til din telefons performans. I og med at din smartphone egentlig er en lille computer nu, så kan du sammenligne det med en normal computer. Og ved en normal computer bliver du hurtigt begrænset af dine RAM, hvis du ikke har nok.
  • Internet og Wifi. Stort set alt hvad du laver på din telefon er afhængig af internettet, hvad enten det er mobilt internet eller WiFi. Sørg for at holde øje med hvilke specifikationer din kommende telefon har her.
  • SD Kort. Hvis du ikke er på udkig efter en iPhone, så bør du også holde øje med størrelsen på SD kortet i din telefon. Disse kan som regel opgraderes, så det bør ikke være her at du til eller fravælger noget.

Dette er nok de vigtigste specifikationer, som du kommer til at støde på. Altså lige ud over SKÆRM STØRRELSEN og KAMERAET. De to sidstnævnte her kender du jo nok allerede til.