Et høj kvalitets regnslag er godt til cyklen

Et gold regnslag gør cykelturen tør

Her i landet er vi meget kendt for at transportere os selv fra A til B ved hjælp af cyklen. Det er især i storbyerne, at det er tilfældet, men det gælder bestemt også for de mindre byer, hvor man også gør flittigt brug af cyklen. Netop fordi, at vi i landet cykler så meget er det også nemt at få forskellige produkter, som skal hjælpe med at gøre cykelturen tør og her er en regnponcho en af de rigtig gode ting, som vil gøre en cykeltur i regnvejr meget bedre

Kom tør frem med et gold regnslag

At have regntøj, som man kan tage på når det begynder at regne kan være en meget god ting, men der er dog flere ting, som gør, at regntøj ikke er det bedste at bruge når det regner. For det første er prisen meget ofte forholdsvis høj, hvis man skal have både regnjakke og regnbukser. For det andet fylder regntøj ofte forholdsvis meget, hvorfor det kan være svært lige at få passet ned i tasken. Netop derfor er der mange, som vælger at købe et godt regnslag i stedet. For et regnslag kan nemlig foldes sammen til at fylde næsten ingenting og så er det som regel væsentligt billigere end regntøj. Besøg Paraplybutik på linket ovenfor, og find høj kvalitets ponchoer i 5 forskellige smarte farve.

 

Så dermed behøver du ikke om morgenen at overveje om det mon kommer til at regne eller ej, for regnslaget fylder så lidt, at du altid kan have det i tasken. Begynder det at regne mens du cykler afsted er en regnponcho nem at få på meget hurtigt. For selvom du har taske, hat eller andet på, som fylder, så kan du blot tage regnponchoen udover og så behøver du ikke blive ramt af mange regndråber før du er afsted på cyklen i tørvejr igen.

Alle kan passe det samme regnslag

Noget af det gode ved et regnslag er, at det er onesize, hvilket betyder, at alle kan passe det samme regnslag. Det skyldes, at et regnslag ikke er noget, som sidder tæt ind på kroppen modsat for eksempel almindeligt regntøj. Det vil sige, at man sagtens kan købe flere regnslag og have derhjemme i skabet og uanset hvem der skal hjem kan man altid låne dem et regnslag med og være sikker på, at de kan passe det.

 

Netop derfor er der også mange arbejdspladser, som vælger at indkøbe mange regnslag for at kunne låne dem ud til deres medarbejdere, hvis de skal ud og cykle i regnen. På den måde har man tørre og dermed glade medarbejdere.